Deventer –  Vandaag vieren wij feest. Het vijf jarig bestaan van CentraalDeventer is een feit. Op 01-07-2012 zijn wij begonnen,  twee broers die een wens hadden om gebeurtenissen en mooie foto’s te bloggen. In de loop van de tijd werden de berichten steeds uitgebreider. Ook sloten steeds meer mensen zich bij ons aan. De redactie telt op dit moment vier personen en daarnaast zijn er heel veel mensen die met ons samenwerken.

Een bijzonder woord van dank voor onze weerman Erwin Hoogeboom die elke dag een vers weerbericht voor u maakt en plaatst op de site, Facebook en op Twitter. Vaak samen met een mooie foto uit Deventer en omgeving. Daarnaast zijn er vele fotografen die zich bijzonder inspannen om de site tot een succes te maken. De mooiste platen worden ingezonden. Ook als het soms niet goed uit komt gaan zij toch ter plaatse om foto’s te maken van b.v. incidenten of evenementen. Dit alles om u op de hoogte te houden en het laatste nieuws uit onze mooie stad te brengen. Ook hen zijn wij zeer dankbaar.

Ook de samenwerking met de hulpdiensten is bijzonder goed te noemen. Een getuigenoproep die duizenden mensen bereikt is natuurlijk effectief. Ook voor ons is dan mooi om te zien dat wij kunnen bijdragen aan het oplossen van misdrijven.  Samen maken wij Deventer veiliger. Daarnaast hebben wij veel respect voor het werk van de hulpdiensten. Allen hartelijk dank!

Wij merken nu vijf jaar later dat de groei er zeker nog niet uit is. De site groeit en aanbiedingen voor persberichten, uitnodigingen enz. komen in overvloed binnen.  De bezoekers aantallen op de site lopen behoorlijk op, de volgers op de sociale media stijgen nu richting de 6600 personen. Mochten er nog mensen zijn die een bijdrage zouden willen leveren dan staan wij daar altijd voor open.  Wij zijn bereikbaar via de mail: nieuws@centraaldeventer.nl

Bij dezen willen wij alle volgers, likers en lezers  en andere betrokkenen van de site, hartelijk danken voor uw interesse en bijdrage aan CentraalDeventer.

Wij gaan op naar de volgende vijf jaar CentraalDeventer.

De redactie