Deventer- Dinsdag 10 november is de ‘Dag van de mantelzorg’. Carinova Steunpunt organiseert die dag een muzikale avond voor mantelzorgers uit de gemeente Deventer.

Deze muzikale avond met een knipoog en een snufje theater wordt verzorgd door de Pauwergirls. Op deze avond wordt ook de 1e Mantelzorgpas uitgereikt door wethouder Kolkman. De Mantelzorgpas geeft mantelzorgers in de gemeente Deventer korting bij veel winkels en organisaties. Deze pas is in plaats gekomen van het Mantelzorgcompliment dat mantelzorgers tot 2014 ontvingen.

De avond vindt plaats in De Fermerie op dinsdag 10 november. Steunpunt Mantelzorg zorgt voor een hapje en een drankje en hoopt op een gezellige avond voor iedereen. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. Deelname is gratis.

Mantelzorgere wonend in de gemeente Deventer zijn van harte uitgenodigd. Voor deelname dient u zich aan te melden met naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum via mailsteunpuntmantelzorg@carinova.nl of telefoon 0570 – 518185

carinova