Deventer- Burgemeester Andries Heidema opende afgelopen dinsdag de 10e Beursvloer Deventer. In het kantoor van Klein Beernink deden weer tientallen bedrijven mee om met gesloten beurs verenigingen, stichtingen en andere organisaties te helpen aan kennis en goederen.

Meedoen aan de Beursvloer laat zien dat veel Deventer bedrijven maatschappelijk betrokken zijn. De Beursvloer stelt hen in de gelegenheid juist de sociale kant van ondernemen te laten zien.

Alle organisaties kregen een uur de tijd om matches te maken met de aanwezige bedrijven. Er werden 180 matches gemaakt met een waarde van maar liefst € 134.444.

Een groep ambassadeurs uit lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven zijn de drijvende kracht achter de Beursvloer Deventer. De gemeente Deventer, MKB Deventer en De Deventer Kring van Werkgevers faciliteren de Beursvloer. Expertisecentrum voor Maatschappelijke Betrokken Ondernemers BuroMBO organiseert de Beursvloer.

Wethouder Jan Jaap Kolkman: “Al 10 jaar lang laten bedrijven zien hoe betrokken ze zijn bij hun stad. Wat het zo’n ijzersterk concept maakt is dat ze niet zomaar iets bijdragen maar hun eigen kennis, expertise en mogelijkheden inzetten voor een ander.”