Haico Meijerink (51) is per 1 januari 2016 directeur van Printdeal, het moederbedrijf van Drukwerkdeal.nl en, in België, Printdeal.be. In zijn rol wordt Meijerink verantwoordelijk voor het uitbouwen van de toonaangevende en innovatieve positie van Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be als online aanbieders van drukwerk en promotiemiddelen voor het midden- en kleinbedrijf.

Meijerink volgt Kees Arends op bij Printdeal. Arends trad op 1 november van dit jaar toe tot de raad van bestuur van Cimpress, en geeft leiding aan de Europese deelnemingen, waaronder ook Printdeal. “Ik ben ervan overtuigd dat Haico’s ondernemende en klantgerichte stijl van leidinggeven van grote toegevoegde waarde is voor Printdeal en zijn klanten,” aldus Arends.

Haico Meijerink was tot 1 december van dit jaar CEO van postbedrijf Sandd. Onder zijn leiding verstevigde Sandd zijn positie in een zwaar krimpende postmarkt. Ook werkte hij in diverse managementfuncties bij onder meer Wolters Kluwer, Cisco Systems en Apple. Meijerink neemt de dagelijkse leiding van Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be op zich vanuit Deventer, waar hij ook woont.

7 drukwerkdeal