Deventer- In het Geert Groote huis in Deventer speelt op maandag 21 december a.s. het duo DuRiKla. De aanvang van het concert is 19.30 uur. U mag gratis naar binnen, maar een gift wordt zeer op prijs gesteld.

Carla Thierry en Veronika Simonett delen de fascinatie voor klank en ritme. Ze spelen op diverse bekende en minder bekende instrumenten, deels door Carla zelf ontwikkeld en gemaakt. Sinds 2006 treden ze op onder de naam DuRiKla (duo ritme en klank). Carla, percussie, speelt met ritme, tijd en ruimte. Veronika, alt-dwarsfluit en zang speelt op een manier waar klank – stem en adem een geheel worden. Hun muziek is vrij geïmproviseerd, oftewel ze ontstaat in het moment en wordt bepaald door het thema, de sfeer van de locatie en het publiek.

Voor 21 december hebben ze het thema “ naar het licht “ gekozen. De winter begint, de dagen worden langer, het licht verandert. Het concert is interactief; in gesprek gaan, gedachten uitwisselen en mijmeren tijdens de muzikale stukken. De luisteraars staat een avond vol inspiratie te wachten en gaan met nieuwe energie en een frisse blik naar huis.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.klankverbinding.nl en www.klareson.nl.

De aanvang van het concert is 19.30 uur. De toegang is gratis maar wel wordt u verzocht een donatie te doen

SAM_3030