Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Deventer- Op 18 mei is er in het Deventer Ziekenhuis de dag van de Orthopedie. U maakt dan kennis met alle onderdelen van dit medische vak, dat zich bezighoudt met de armen, benen, knieën, schouders, heupen, voeten, etc.

Zo staan er tussen 10.00 en 17.00 uur verschillende informatiekramen bij route 75 in het ziekenhuis. Daar laten bedrijven o.a. hun protheses, hulpmiddelen en andere materialen zien. Hebt u last van pijnlijke voeten? Dan kan podotherapie Segerink misschien iets voor u betekenen. Zij geven u desgewenst advies. Op de dag van de Orthopedie worden ook filmpjes getoond van o.a. de voorbereiding, operatie en nazorg bij een knie- of heupoperatie.

De fysiotherapeut van het Deventer Ziekenhuis kan u alles vertellen over de verschillende behandelmethodes, maar ook over slijtage of andere orthopedische klachten. Zij is aanwezig van 10.00 tot 14.00 uur. In het Vragencafé geven de verpleegkundig consulenten Orthopedie en een orthopeed in opleiding een antwoord op al uw vragen. Tot slot kunt u genieten van een kleine massage door SomeBody Els.

Foto: DZ

Foto: DZ