Deventer- Zaterdag 25 april wordt het seizoensgebonden speelparadijs De Speelpool in de Scheg geopend. De Speelpool is een uniek speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar.

Beleef een onvergetelijk speelavontuur in speelparadijs ‘De Speelpool’, de grootste overdekte speeltuin van Gelderland en Overijssel. Een uniek speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar. Kom springen, klimmen, glijden en veel meer in de frisse buitenlucht. Voor volwassenen is er een ruim horecaterras met gratis WIFI en uitzicht op het peuterplein.

Attracties

Ontdek alle avontuurlijke attracties: skelterbaan, actieve vulkaan, panna knock-out, boarding voetbal, peuterplein, hindernisbaan, spingkussen, luchtland, poolstation met speurtocht ‘Kraak de Code’, 23m lange buikschuifbaan, buggypark, spitsberg met glijbanen, vliegende draaimolen en meer…

Nieuw! Drift Karten

Binnenkort mogelijk bij De Scheg. Ben jij minimaal 8 jaar en 130 cm lang en durf jij het aan? Probeer dan Drift Karten uit! Voor Drift Karten gelden aparte tarieven.

Openingstijden

Het speelparadijs is geopend van 25 april t/m 30 augustus 2015. Klik hier voor de exacte openingstijden.

Tarieven

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het speelparadijs. Kom je zwemmen én spelen op één dag, dan profiteer je van extra combivoordeel! Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Kinderfeestje vieren?

Een kinderfeestje in het speelparadijs is echt een superfeest! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes spelen en voel je een echte VIP-gast als jarige. Alle speciale punten van jouw feestje:

  • Je eigen internetsite voor jou en je vrienden;
  • Toegangskaartjes;
  • Exclusieve speelkist /-ton;
  • Gereserveerde tafelruimte om te eten;
  • Een feestelijk menu;
  • Een cadeautje voor de jarige.

Klik hier voor meer informatie en reserveer direct je feestje.

Beleef het leukste schoolreisje!

De leukste schooldag van het jaar beleef je bij De Scheg! Speciaal voor het basisonderwijs zijn er drie arrangementen samengesteld voor schoolreisjes in het speelparadijs (van april t/m augustus): Cool! Super! en Wauw!Klik hier voor meer informatie over schoolreizen bij De Scheg.

EKF-20130822-8678