Deventer – Vier kinderen gaan voor een zoekopdracht van school naar de bibliotheek. Als ze merken dat er iets heel erg mis dreigt te gaan volgt een spannende speurtocht naar een geheime code.

Dat is het verhaal van de korte speelfilm die deze herfstvakantie in de Bibliotheek Deventer zal worden opgenomen op 14 en 15 oktober. De Toonwerkplaats is daarvoor op zoek naar acteurs, twee jongens en twee meisjes.
Heb jij altijd al eens in een echte speelfilm willen spelen? Ben je tussen de 9 en de 12 jaar? Geef je dan op bij de Toonwerkplaats. Kosten voor deelname zijn € 30,- .

Op vrijdag 31 oktober om 19.00 uur is de première in de Bibliotheek Centrum. De rode loper gaat uit en de film wordt getoond op het witte doek. Je kunt daarvoor al je familie, klasgenoten en vrienden uitnodigen!Acteurs gezocht
De Geheime Lettercode is een educatief filmproject van de Toonwerkplaats in samenwerking met de Bibliotheek Deventer.
De Toonwerkplaats is in september 2013 opgericht en biedt cursussen en workshops in film en muziek. Zo kun je er terecht voor onder andere stop-motionfilms, speelfilms, muziekclips, hoorspelen en muziekworkshops.

Voor meer informatie en aanmelding:
Michiel Bos, www.detoonwerkplaats.nl of
Yvonne Breedveld, informatiespecialist bij de Bibliotheek Deventer
Tel 0570-675713
Email: ybreedveld@obdeventer.nl