Deventer – Op woensdag 16 september a.s. gaat Gemeenschapshuis De Kuip van start met leuke activiteiten voor bewoners van de wijken in Colmschate. Vanaf dan is er wekelijks op de woensdagmiddag van alles te doen. Van een kaartje leggen tot een kaartje maken. En ondertussen gezellig een kopje koffie of een drankje drinken met mensen uit uw eigen buurt. Er is tussen 14 en 17 uur een vrije inloop.

Op de startmiddag, 16 september, krijgt iedere bezoeker een gratis kopje koffie of thee. Ook wordt er dan een heel speciaal “rondje om De Kuip” georganiseerd. Laat u verrassen tijdens deze wandeling rondom De Kuip.

De Kuip is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt ook over een invalidentoilet.

Tijdens de seniorendag op 30 augustus a.s. op het Winkelhart van Colmschate (Flora) zullen er vrijwilligers van de Kuip aanwezig zijn om meer te vertellen over de activiteiten. Voor vragen en informatie over het woensdagmiddagprogramma kan er tevens contact opgenomen worden met De Kuip op telefoonnummer 0570-651410 , of via de website www.de-kuip.nl of via e-mail info@de-kuip.nl.

De wekelijkse activiteitenmiddag op woensdag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van WijDeventer Colmschate-Zuid.

Persbericht activiteitenmiddag De Kuip Foto