Schalkhaar- Door de plofkraak die onlangs in Schalkhaar is gepleegd op de geldautomaat van Rabobank Salland is deze automaat buiten gebruik. De bank heeft de intentie om, hopelijk op korte termijn, in Schalkhaar een nieuwe automaat te plaatsen. Op dit moment wordt met betrokken partijen onderzocht wat de mogelijkheden hiervoor zijn. 

Plus-supermarkteigenaar Joffrey ter Horst heeft aangeboden graag mee te werken om de geldautomaat in zijn winkel zoveel mogelijk beschikbaar te laten zijn. Tijdens openingstijden kan in de Plus-supermarkt aan de Pastoorsdijk in Schalkhaar geld worden opgenomen. Uiteraard kan men voor geldopname ook bij een van de andere automaten van de Rabobank terecht, bijvoorbeeld de automaten aan de Keizerstraat 2 in Deventer, Andriessenplein 42 in de Vijfhoek of in Keizerslanden, Karel de Groteplein 11.

Marco Dirksen, directeur Bedrijven van Rabobank Salland: ‘Wij zijn natuurlijk erg blij dat Joffrey op deze manier een oplossing biedt voor de gevolgen van de plofkraak. Daarnaast stellen wij alles in het werk om snel een nieuwe automaat in Schalkhaar beschikbaar te hebben.’

Afbeeldingsresultaat voor rabobank