Colmschate – In het kader van 50 jaar De Kuip in Colmschate worden er twee bierproeverijen georganiseerd. Deze heerlijke proeverijen worden gegeven door Alderbastend Bieren uit Colmschate. Proef op deze avond alle 5 verschillende Alderbastend bieren.

Alderbastend Bieren
Alderbastend Bieren is een opkomende familiebrouwerij uit Colmschate met roots in de Achterhoek. Met herkenbare karakters en toegankelijke speciaalbieren verkleinen ze het gat tussen de échte speciaalbier liefhebber en de traditionele pils drinker.

Maak kennis met de bieren Flinke Freek, Bennie Bang, Brute Bertha, Wijze Willie en Jolige Jopie!

De proeverij
De specialist van Alderbastend Bieren verteld uitvoerig over de verschillende bieren die geproefd kunnen worden.

De proeverijen worden gehouden op vrijdag 4 maart of vrijdag 1 april (geen geintje). De proeverij duurt ongeveer 1,5 uur en begint om 20.00 uur. Deelname is € 20,00 per persoon. De Kuip zorgt voor nootjes en warme hapjes. Aanmelden kan via de website https://50jaar.de-kuip.nl/.

Meer informatie als ook het overige jubileumprogramma met het Open Huis, NLdoet, workshops, wandeltochten, expositie, Ladies Night en meer via https://50jaar.de-kuip.nl/. Gemeenschapshuis De Kuip is te vinden aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.