Deventer – Vanwege werkzaamheden voor de uitbreiding van de Oogpoli van het Deventer Ziekenhuis wordt het busstation voor de hoofdingang van het Deventer Ziekenhuis op de volgende dagen verplaatst:

– donderdag 9 juli – van 07.00 tot 13.00 uur
– woensdag 15 juli – vanaf 11.00 uur

Het busstation wordt op deze dagen tijdelijk verplaatst naar de rotonde aan de Nico Bolkesteinlaan. Er zijn informatieborden aangebracht die duidelijk maken waar de tijdelijke bushalte is. De parkeerwachters van het Deventer Ziekenhuis pendelen deze dagen met de shuttle op en neer om (minder mobiele) patiënten naar de hoofdingang te brengen en houden extra toezicht om alles in goede banen te leiden.
Mensen die met een (regionale) taxi komen, kunnen gewoon bij de hoofdingang in- en uitstappen. Automobilisten kunnen normaal pakeren op het parkeerterrein en/of in de parkeergarage. Wie patiënten of bezoekers wil afzetten, wordt geadviseerd dat te doen via de ingang in de parkeerkelder. De rijbaan voor de hoofdingang is niet of slechts gedeeltelijk toegankelijk op donderdag 9 en woensdag 15 juli.

bushalte Deventer Ziekenhuis

De busbaan is op genoemde dagen geblokkeerd en afgesloten, omdat een grote kraan materialen gaat overhevelen die nodig zijn voor de uitbouw van de Oogpoli van het Deventer Ziekenhuis.

Het DZ zal proberen de overlast zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Het DZ hoopt op uw begrip.