Deventer- Cliënten van Dimence zijn volop bezig met de voorbereidingen van de kerstmarkt die op donderdag 11 december wordt georganiseerd op terrein Brinkgreven van Dimence. De kerstmarkt is van 15.00 tot 19.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd.

Cliënten van de activiteitencentra in Deventer volgen in het kader van hun behandeling dagbesteding. Tijdens de dagbesteding maken cliënten veel mooie producten. En speciaal voor de kerstmarkt op 11 december zijn ze hard aan de slag om over twee weken hun producten klaar te hebben. Tijdens de kerstmarkt zingt het kerstkoor vrolijke kerstliederen en er zijn smakelijke hapjes en drankjes.

Dagbesteding
Het aanbod van dagbesteding bij Dimence is groot. Er is onder andere een kopiecentrum, boekbinderij, een glasatelier, een kaarsenmaakerij,  een fietsenwerkplaats, een kas waar groentes worden verbouwd en de zorgboerderij De Heihoeve in Lettele. De dagbesteding zorgt ervoor dat cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Door deel te nemen aan activiteiten doen mensen werkritme op. Ze ervaren wat een goede weekinvulling is, doen sociale contacten op, werken  toe naar vrijwilligerswerk of betaald werk. Mensen kunnen meedoen naar vermogen en een groei maken in het participeren in de maatschappij.

Kerstmarkt
Locatie: Dimence terrein Brinkgreven, Nico Bolkesteinlaan 1 in Deventer
Datum en tijdstip: Donderdag 11 december van 15.00 tot 19.00 uur