Apeldoorn, 2 februari 2016 – Tijdens het Valentijnsweekend op 13 en 14 februari aanstaande zal de liefde rijkelijk gevierd worden bij de restaurants in Apeldoorn Noord, Apeldoorn Zuid en Deventer met een unieke ervaring voor McDonald’s gasten; I love McDonald’s Valentijns Weekend. Tijdens dit weekend zullen de gasten bediend worden aan tafel en de producten geserveerd worden op servies.

Op chic lunchen of dineren in een McDonald’s restaurant is de wens van veel McDonald’s fans. De hostesses van de restaurants van franchisenemer Henk Koning maken deze wens, het weekend waarin Valentijnsdag valt, met liefde waar.

Geliefden kunnen bij kaarslicht genieten van een welkomstdrankje en amuse gemaakt van verrassende combinaties van McDonald’s producten geserveerd op servies. Fanta nippen uit een wijnglas en een Big Mac nuttigen met bestek, het wordt allemaal werkelijkheid tijdens het Valentijnsweekend.

Deze unieke belevenis wordt aangeboden op reservering aan dates en double dates. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Het bijschenken van frisdranken is gratis.

10919672_754412951310042_1241094418_n_hoofdfoto