Diepenveen – Na de succesvolle eerste kuiertocht in 2020 willen we liefhebbers ook dit jaar weer mooie wandelingen rond Diepenveen aanbieden. Dit jaar hebben we naast 5 en 10 kilometer ook wandelingen van 15 en 20 kilometer uitgezet!
In de periode van 1 tot en met 9 mei kunt u op eigen gelegenheid een of meer van deze routes lopen. Alle wandelingen starten en eindigen bij het Kulturhus, hèt middelpunt van Diepenveen.
Routebeschrijving
Iedere ingeschreven deelnemer krijgt bij het startpunt in het Kulturhus een handig rugzakje met daarin de routebeschrijving, wat te eten en te drinken voor onderweg én een lijst met vragen. Geniet van de prachtige natuur die Diepenveen en het omliggende gebied te bieden heeft.
Fotowedstrijd
Vergeet niet je camera of telefoon mee te nemen, want ook dit jaar is er weer een fotowedstrijd. Na afronding van de wandeling kan de ingevulde vragenlijst worden ingeleverd bij het Kulturhus. Je mooiste foto van onderweg kun je inzenden naar kuiertocht2021@gmail.com
De ingeleverde vragenlijsten zullen door onze jury worden beoordeeld en voor de 3 hoogste scores hebben we een lekkere prijs, te besteden in het Hof van Salland. De mooiste ingezonden foto zal op een spandoek in het dorp te zien zijn. En deze gaat daarna uiteraard naar de winnende inzender.
Opgeven is mogelijk via Dorpspleindiepenveen.nl,