Schalkhaar- Op zondag 25 september 2016 is de derde streekmarkt met ruim 25 verschillende deelnemers bij de locatie De Oorsprong en het restaurant Eten bij Pa & Ma in Schalkhaar.

Op deze zeldzaam mooie streekmarkt staan lokale voedselproducten met o.a. wijn, kaas, jam, worst en mosterd. Ambachtelijke producten zoals handgemaakte brood- en kaasplanken, oude ambachten en meer. Er zijn verschillende kinderactiviteiten, zoals een springkussen, schminken, mega bellenblaas demonstraties van Frans van der Kamp en ballonmaker Joris komt zeldzaam mooie creaties maken van ballonnen. Ook is de Limo Limousine aanwezig met zelfgemaakte limonades en is er livemuziek van de muzikale goudsmid David Samson uit Olst die magische klanken tovert uit zijn hang drums. David speelde o.a. op North Sea Jazz, The Hague Jazz en trad op met prinses Laurentien en voor koningin Maxima.

Ruim 25 verschillende deelnemers presenteren er hun waren en diensten, variërend van heerlijke confituren en landelijke woondecoratie tot duurzame en milieubewuste artikelen, schapenvachten en Sallandse worsten.

Ook is de streekwinkel de Kapschuur weer volop in ontwikkeling zo is Het Nieuwe Aaltje al van start gegaan in de winkel met kookboeken, workshops en verschillende streekproducten en komen er de allermooiste streekproducten uit Salland, Twente en de Achterhoek. Naast een smaakvol ambachtelijk assortiment is er seizoensafhankelijk aanbod van o.a. groente. 

De streekmarkt is van 11:00 – 17:00 uur. Toegang en parkeren zijn gratis. 

Kijk voor het laatste nieuws en volledige programma ophttps://www.facebook.com/streekmarktSchalkhaar.

email