Deventer- Op dinsdag 22 december organiseert Stichting Benefiet Deventer een benefietconcert in de Deventer Schouwburg. De opbrengst van het concert, met 200 artiesten uit Deventer en omgeving, gaat geheel naar het doel van 3FM Serious Request 2015: hulp aan kinderen in oorlogs- en conflictgebieden in samenwerking met het Rode Kruis. Het concert begint om 19.30 uur in de foyer, om 20.30 uur vervolgt het programma in de grote zaal. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa of de website van de Deventer Schouwburg.

Niet eerder hebben zoveel artiesten uit Deventer op één podium opgetreden. Singer songwriters, popkoren, orkesten en zelfs een doedelzakgezelschap zorgen op 22 december voor een bijzonder en avondvullend programma. De avond zal bestaan uit ongewoon muzikale samenwerkingen tussen de artiesten. De regie is in handen van Monique Braam en programmamaker Martin van de Vrugt en Jan Terlouw, de bekende schrijver en voormalig politicus, presenteert het benefietconcert.

Op www.seriousrequestdeventer2015.nl staat meer informatie over de deelnemende artiesten en de organisatie van de benefietavond.

img3055_31