Deventer – De Deventer Schouwburg is op zoek naar 10 kinderen die één dag mee willen spelen in Sprookjesboom de musical!

Sprookjesboom de musical: een wonderlijk muziekfeest!
Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaatst met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen! Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest. Meer informatie over de musical

Zoektocht naar kinderkoorleden
Juffrouw Lianne is op zoek naar 10 kinderen die één dag mee mogen spelen in Sprookjesboom de musical: een wonderlijk muziekfeest. Hiervoor is zij op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te spelen, zingen & dansen en graag een keertje willen optreden in een echt theater.

Juffrouw Lianne zoekt kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar, met een minimale lengte van 1.20 meter en kledingmaat 122 en maximale lengte van 1.50 meter en een maximale kledingmaat van 152. Ze zoekt 7 meisjes en 3 jongens. Je moet beschikbaar zijn op zondag 31 januari 2016 om mee te kunnen spelen.

Wat moeten de kinderen doen?
De rol in het kinderkoor is makkelijk te leren voor kinderen die het niet eng vinden om in de belangstelling te staan. De kinderen die geselecteerd zijn, krijgen materiaal (filmpjes en een liedje) thuisgestuurd door de Efteling, zodat zij thuis goed kunnen oefenen.

Op de speeldag zelf ontvangen we alle spelende kinderen graag in de ochtend en nemen we nogmaals alles door. Daarna krijgt iedereen zijn kostuum aan en is het tijd om echt het podium op te gaan!

Als je wordt geselecteerd dan mag je één dag meespelen in de voorstelling. Er zijn twee voorstellingen op één dag, dus je mag je in allebei meespelen. De kinderen moeten dus de hele dag beschikbaar zijn.

Aanmelden
Meld je nu aan! Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar de Deventer Schouwburg via publiciteit@deventerschouwburg.nl! Je inschrijfformulier moet uiterlijk vrijdag 16 oktober 2015 binnen zijn.
Download het inschrijfformulier en de actievoorwaarden.

Alle kinderen die meespelen krijgen één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor familie vrienden om naar de voorstelling te kijken.

Sprookjesboom