Het Deventer Ziekenhuis heeft zijn mooiste mannen op een kalender gezet. De opbrengst van de verkoop gaat naar Serious Request.

De mooiste mannen van het ziekenhuis op 1 verjaardagskalender. Wie wil die nou niet aan zijn muur hebben hangen? De kalender is voor slechts 10 euro te bestellen via www.dz.nl/sr/ Hij wordt dan toegestuurd.

Sfeervol, stijl en chic
Het plan voor deze ludieke actie kwam uit de operatiekamer. Daar namen Robby Span en Sannie Alblas het initiatief om dit jaar op een bijzondere manier geld in te zamelen voor de 3FM actie Serious Request. Gesteund door een vrouwelijke arts besloot het 2-tal alvast een selectie te maken van de mooie kerels. Want die werken er volgens hen genoeg in het Deventer Ziekenhuis. Nu nog vragen of de betreffende artsen en verpleegkundigen willen…

Gesponsord
Dat bleek zo te zijn. De 2 initiatiefnemers besloten ook te gaan voor een kalender met klasse. Robby Span zette de mannen in zwart-wit, mooi aangekleed, sfeervol, stijlvol, chic op de foto. Kapsalon Pavette@All en visagiste Daphne Boensma zorgden ervoor dat de mannen er opperbest uitzagen. Voor de uiteindelijke productie tekenden Sonodruk, grafisch ontwerper Houdbaar en Salland verzekeringen. Dankzij hun belangeloze medewerking gaat het volledige bedrag naar SR.

(Bron: www.dz.nl)