Deventer- Mathijs Gomperts is dichter, filosoof én worstelaar, een verrassende combinatie. Onlangs verscheen van deze dichter zijn dichtdebuut ‘Zes’. De bundel staat vol jeugdherinneringen zonder ook maar een tel sentimenteel te worden.

Wil jij gedichten van deze dichter lezen samen met andere belangstellenden? Dan ben je van harte welkom. In het Dichterscafé wordt  zeker gepraat over de vraag wat jij nog weet, en wellicht borrelen er ,geïnspireerd door de gedichten, heel nieuwe details van vroeger op!

Naast gedichten uit de bundel ‘Zes’ staan er nog verrassingen van andere dichters/essen op het leesmenu. Dichter bij Dichters is geschikt voor beginnende en gevorderde lezers. Wat jij in een gedicht ziet, is altijd goed. Heleen Bosma leidt je met vragen speels en licht door de gedichten. Je leest, praat, luistert en mijmert.

Dichter bij Dichters Live is een maandelijks initiatief. Entree: € 10,00 (inclusief twee consumpties). Het is handig eigen pen en papier mee te nemen. Vrijdag 19 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur. Bibliotheek Centrum, Brink 70 in Deventer. Vrije inloop, aanmelden niet nodig.