Dickens komt tot leven in Deventer
De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 900 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden.

Het Dickens Festijn vindt plaats op 20 en 21 december, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.
Het festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 150.000 bezoekers.

Toegang Dickens Festijn
De toegang is gratis. Wel dient er rekening gehouden te worden met een wachttijd bij de toegang. De wachttijd kan oplopen tot 1,5 uur.
Toegang is alleen mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Schouwburg). Bezoekers worden via dranghekken in de Keizerstraat en Brinkpoortstraat naar de ingang (t.h.v. de Walstraat) geleid, waar het publiek groepsgewijs wordt binnengelaten.

Kampen Boys Choir
Op vrijdag 19 december, de vooravond van het Dickens Festijn, brengt het Kampen Boys Choir een kerstconcert geheel in Engelse stijl en traditie in de Bergkerk in Deventer. Het koor bestaat uit 16 jongens en 13 mannen in bijpassende kleding naar voorbeeld van Engelse Cathedral en College Choirs.
Aanvang: 20.00 uur (tot ca. 21.10 uur, geen pauze). Toegang: € 10,- (bestel tickets)
Meer info.

Dickens Arrangement
Speciaal voor het Dickens Festijn heeft Postillion Hotel Deventer een mooi overnachtingsarrangement samengesteld. Meer info.

Meer informatie
Meer info: www.dickensfestijn.nl