Deventer – Theatergroep Bint speelt op 29 april de voorstelling ‘Een indiaan in huis’, een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme. Deze voorstelling in de Deventer Schouwburg is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar, in het bijzonder voor wie privé of als professional te maken heeft met autisme.

Het programma bestaat uit twee delen, de voorstelling door de theatergroep en een interactief deel waarin Bint het publiek uitnodigt in gesprek te gaan. Er kunnen onderling ervaringen worden uitgewisseld, vragen gesteld en tips verzameld. Professionals zijn aanwezig ter ondersteuning van de gesprekken en voor het beantwoorden van vragen.

Wijkwinkel en Deventer Schouwburg geven hiermee de aftrap voor het vervolg van de succesvolle theaterserie ‘Meedoen’ in 2013. Een serie bijzondere voorstellingen die de beeldvorming ten aanzien van kwetsbare groepen in de samenleving, op een positieve manier beïnvloedt.

Deze voorstelling komt tot stand door Wijkwinkel en Deventer Schouwburg in samenwerking met Vriendendiensten Deventer, Mindfit, Dimence, Oudervereniging Balans en MEEIJsseloevers. De serie wordt mede ondersteund door de Gemeente Deventer en de Stichting Doen.

Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Deventer Schouwburg en via www.deventerschouwburg.nl of bel 0570-683500