Deventer – In Deventer en omstreken worden veel evenementen georganiseerd. Waar veel mensen bij elkaar komen is de kans op ongelukken aanwezig. Daarom zijn er bij alle grote evenementen vrijwilligers van de EHBO aanwezig. Salland Zorgverzekeringen werkt nauw samen met de EHBO Vereniging Deventer en heeft de vrijwilligers een nieuwe EHBO rugtas met inhoud aangeboden.

Samenwerking Salland en EHBO

Salland Zorgverzekeringen werkt samen met de EHBO Vereniging Deventer en staat, net als de EHBO, voor de beste zorg in de regio. Omdat 9 van de 10 inwoners van Deventer verzekerd is bij Salland, krijgen de vrijwilligers van de EHBO in Deventer deze nieuwe EHBO rugtassen met de beste inhoud aangeboden. Mocht het nodig zijn, dan hebben de eerste hulpverleners altijd de beste middelen tot hun beschikking om de eerste hulp te verlenen. De EHBO rugtassen zijn geleverd door GOALPromotions uit Deventer.

Leden krijgen korting

Leden van de EHBO Vereniging Deventer of iedereen die beschikt over een EHBO diploma kan korting krijgen op een zorgverzekering bij Salland. Voor meer informatie hierover kijk op: www.salland.nl/ehbo.

ehbo deventer

Iedereen een EHBO diploma

Eigenlijk zou iedereen een EHBO diploma moeten hebben. Het aanmelden voor een opleiding EHBO kan eenvoudig via www.ehbo-deventer.nl. Heeft u een aanvullende zorgverzekering plus of top via Salland dan heeft u ook nog eens recht op een gedeeltelijke vergoeding van de opleiding.