Deventer- Woonzorgcentrum Sint Jurriën maakt er op vrijdag 20 maart een gezellige dag van samen met leerlingen van de school Arkelstein. Leerlingen en vrijwilligers hebben samen twee activiteiten voorbereid; een Super Bingo en een High Tea.

Woonzorgcentrum De Bloemendal heeft een hele week activiteiten voorbereid samen met de school Arkelstein waar ook andere organisaties aan mee werken. Op maandag, dinsdag of woensdag worden er pannenkoeken gebakken, gaan ze bloemstukjes maken, bingo spelen, terrassen en balkons schoonmaken zodat de zomer kan beginnen.

Op Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Jansen worden meerdere klussen gedaan op 20 en 21 maart. De aanmeldingen komen via de website van het Oranje fonds binnen.

  • 20 maart komen zes vrijwilligers tuinstoelen schoonmaken en op de plaats zetten, laat de zomer maar komen!
  • Ook op 20 maart wordt het buitenverblijf van de dierenweide geschuurd en krijgt een nieuw verfje zodat het straks helemaal past bij de nieuwe tuin en volière.
  • Cliënten kamers in Hospice de Winde krijgen op 21 maart door twee dames een nieuw kleurtje
  • op 20 maart worden de tuinstoelen en stoep van het Hospice schoongemaakt.
  • Eerste jaar studenten van de verpleegkundige opleiding komen op 20 maart  met twaalf studenten en gaan samen wandelen, eten en alles wat daar bij hoort.

Al met al veel te doen tijdens NL doet!

NL Doet bij Solis op 20 en 21 maart