Deventer – Reis deze zomer extra voordelig met de bus en trein.

De zomer is begonnen en we mogen er weer op uit! Ga je een dagje op pad? Of vier je vakantie in eigen land? Of je nu naar een recreatieplas, een museum of terrasje in de stad gaat, met de dagkaart van Ervaar het OV reis je snel én nu extra voordelig.

Ervaar het OV komt deze zomer namelijk opnieuw met een speciale zomeractie: de Summer Sale. In de maanden juli en augustus reis je voor maar €6,- een hele dag met de bus of voor €10,- een hele dag met de bus en regionale trein (niet NS). Ga je met het hele gezin op pad? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor slechts €1,- een hele dag in de bus en trein. Ga naar www.ervaarhetov.nl/summersale voor meer informatie over de actie.

Samen veilig reizen
Het openbaar vervoer is weer voor iedereen toegankelijk. Houd rekening met de volgende maatregelen: vermijd drukke (spits)momenten, alle zit- en staanplaatsen in de bussen en treinen zijn beschikbaar en draag altijd een mondkapje, ook als je gevaccineerd bent of al corona hebt gehad.

Actievoorwaarden
Een e-ticket is de hele dag geldig in de bussen en de regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). De actie is niet geldig in de NS-treinen. De dagkaart voor de bus is ook voor €6,- te koop in de bus zelf. Check www.ervaarhetov.nl/summersale voor alle actievoorwaarden.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws aan: alles voor een comfortabele reis met het OV. Meer informatie is te vinden op www.ervaarhetov.nl.