Deventer – Etos in het centrum van Deventer is verbouwd volgens het allerlaatste concept. De winkel heeft nu een moderne indeling en een frisse uitstraling.

De heropening is op woensdag 17 oktober. “Deze feestelijke dag vieren wij graag samen met onze klanten”, zegt winkelmanager Wilma Essenstam. “Om 9.30 uur gaan de deuren weer open. We hopen u te zien!” De vernieuwde Etos trakteert tijdens de openingsweek op speciale aanbiedingen en gratis producten. Op zaterdag 20 oktober is er een beautyevenement waarbij een visagist je vrijblijvend en kosteloos een makeover geeft.

“Het is gewoon een hippe winkel geworden”, vertelt Wilma Essenstam. “Alles ziet er strak en eigentijds uit.” Het team van de vernieuwde Etos is vooral trots op de ruim opgezette beautyafdeling. Klanten hebben daar keuze uit veel merken en je vindt er ook tips voor een compleet andere look. Ook laten medewerkers via een touch up zien hoe je zelf zo’n make-upproduct kan toepassen. “Het is dé visagieplek in onze winkel. Regelmatig organiseren we er activiteiten zoals handmassage of het lakken van nagels. Deelname kost niets. Op onze Facebookpagina vermelden we wanneer we wat gaan doen.”

winkelmanager Wilma Essenstam (rechts) samen met haar assistent Shaé