Deventer-Voor de 6e maal vindt van 2 t/m 5 oktober 2014 de Exclusive Art Fair plaats in de fraaie Bergkerk van het historische Bergkwartier te Deventer.Gerenommeerde galeries met verschillende disciplines tonen hun gevarieerde kunstobjecten van ikonen tot hedendaags realisme, van glas tot brons, van sieraden tot klein antiek.

Kunst, architectuur, historie en sfeer komen samen op dit fraaie evenement. Het aanbod is zeer divers: van oude meesters tot hedendaagse toppers. Deventer is een echte evenementenstad en direct gelegen aan de snelweg A1 met veel parkeergarages,  goede trein- en busverbinding, het station is op loopafstand van de Bergkerk. De oude Hanzestad met allure aan de rivier de IJssel, het middeleeuwse Bergkwartier, de vele goede restaurants en de grootste Boekenmarkt van Europa, is meer dan de moeite waard om te bezoeken.

En….dan wilt u natuurlijk de EXCLUSIVE ART FAIR in het 1e weekend van oktober niet overslaan.

Tijdens de opening  op donderdag  2 oktober: Lezing en demonstratie restaureren van schilderijen door gediplomeerd restaurateur Joanna Hofft  (bekend van de restauraties van o.a. schilderijen van Rembrandt voor het Rijksmuseum) van 19.00 –  20.00 uur
Vrijdag 3 oktober: Lezing Iwema Ikonen van 19.00 –  20.00 uur.
Zaterdag 4 en zondag 5 oktober: Schilderen in het openbaar door en-plein-air  kunstschilder Hans Versfelt .

Wij heten u van harte welkom, de winkels in de aangrenzende binnenstad zijn geopend tijdens de Art Fair. De beste restaurants en hotels in Deventer hebben weer een speciaal arrangement en/of menu tijdens de beursdagen.Tijdens de beurs wordt in de Bergkerk de catering verzorgd door het Franse top-restaurant Boas.