Colmschate- Nu gemeenschapshuis De Kuip na corona en de zomervakantie weer geopend is, is er een nieuwe expositie te zien. Er hangen nu prachtige tekeningen van Angela’s Art in de foyer van De Kuip in Colmschate. Kom gerust eens kijken!

Angela was vroeger nooit echt bezig geweest met schilderen of tekenen. Maar toen haar vader 15 jaar geleden overleed kreeg ze het idee dat ze moest gaan schilderen. De eerste werken leken nergens op en verdwenen de prullenbak in, maar al doende leert men. Ze begon het schilderen steeds leuker te vinden. Maar ze wist dat als ze echt iets moois wou maken, ze wat lessen kon gebruiken.

Ze is begonnen met lessen bij een galerij aan de Walstraat in Deventer. Daar maakte ze de eerste schilderijen die ze mooi genoeg vond voor aan de muur. Daarna heeft ze 3 jaar lang lessen gevolgd bij Art-Partout in Deventer. Hier leerde ze realistisch schilderen en leerde veel technieken, maar vooral geleerd om te kijken.

Tekenen doet ze veel de laatste tijd. Het schilderen staat nu even op een laag pitje. Heerlijk rustig aan tafel met papier, potloden, stiften en natuurlijk een kop koffie. Wat ze maakt is heel verschillend, de ene keer zentangle de andere keer gebruikt ze haar watercollor stiften of gewoon alleen potloden. Het resultaat ziet u in haar expositie in De Kuip.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met vrijdag vanaf 19:00 uur. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie vindt u ook op de website www.de-kuip.nl.