Deventer – Vanaf 2 februari t/m 30 maart is er weer een sprankelende tentoonstelling te zien van het werk dat elke maandagochtend in elkaar wordt gefabriceerd door een enthousiaste groep amateurschilders in De Kuip.

2015 02 04 Persbericht expositie schildercursus van Charles Michel
Het zijn heel erg mooie schilderijen, waarbij het opvalt dat eenieder met veel plezier bezig is, en zodoende haar eigen stijl ontwikkelt.
Men werkt afwisselend aan eigen werk en in opdracht. Door zo’n opdracht te doen, leer je al schilderend allerlei verschillende dingen: materiaalbeheersing, inzicht in hoe een schilderij of tekening wordt opgebouwd, preciezer kijken. De sfeer is ontspannen maar er wordt ook stevig doorgewerkt!
Eens per jaar is er een expositie: dan hangen de schilderijen in Gemeenschapshuis De Kuip. Er is nog ruimte voor enkele enthousiaste schilders, met of zonder ervaring.
U kunt de werken komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10:30 – 12:00 uur en ’s avonds vanaf 19:00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.
Meer informatie via www.de-kuip.nl/expositie