Deventer – Festival Havenwerk is het jongeren talentenfestival in Nederland waar een mix van theater, dans en muziek geprogrammeerd wordt. Ook dit jaar weer met vele topacts uit binnen- en buitenland.
Festival Havenwerk is een ware ontdekkingstocht voor deelnemer en bezoeker. Ook dit jaar met een vol programma theater, dans en muziek uit alle windstreken van Nederland. Daarnaast zijn er ook voorstellingen van buiten Nederland te zien tijdens het festival.

Uit Nederland zijn onder andere theatervoorstellingen te zien van Sonnevanck, ArtEZ, The Young Ones, subSuburbia en Het Theaterschip. Er staan ook producties van de volgende Belgische groepen geprogrammeerd; Fabuleus, Larf!, CC de Ploter en Compagnie Koorts.

Er staan 3 top dansproducties en meerdere demo’s geprogrammeerd van onder andere Boys Action Jeugd Dans Opleiding Fryslân en Create.

Wat betreft de muziek varen de DJ’s te water ook dit jaar weer met het pontje door de haven. Verder staan er 30 singer-songwriter optredens op 2 podia geprogrammeerd. Onder andere Stef Classens , Aafke Romeijn, Lieve Bertha en Charl Delamarre zijn te zien en te horen tijdens Havenwerk.
het theaterschip
Toegang tot het festival kost op zaterdag €3,- en op zondag 2,-.

 

 

Voor de meeste theater-en dansproducties, dj’s te water en presentaties moeten tickets worden gekocht. Deze zijn uitsluitend te krijgen bij de ticketverkoop op het terrein. Prijzen variëren van €1,- tot €3,-.

Voor het singer-songwriter programma, de voorstellingen in de buitenlucht en het Caféminar hoeven geen tickets te worden gekocht.

Bron: http://www.deventer.info/ en: http://www.festivalhavenwerk.nl/