Deventer- Gemeente Deventer gaat verhuizen. Vanaf 4 januari 2016 bent u welkom in het stadhuis op Grote Kerkhof 1. U kunt dan voor al uw vragen en zaken terecht op het publieksplein middenin het gebouw.

In het stadhuis vindt u straks alle balies en afdelingen van de gemeente Deventer. Ook de burgemeester, wethouders en gemeenteraad verhuizen naar het nieuwe gebouw.

Bezoekadres: Grote Kerkhof 1, 7411 KT Deventer
Telefoonnummer: 14 0570

De locaties Schalkhaar, Bathmen en het geboorteloket in het Deventer Ziekenhuis blijven op hun huidige adres.

Verhuisweek

De gemeente Deventer verhuist van maandag 28 tot en met donderdag 31 december naar het nieuwe stadhuis. Locaties Leeuwenbrug 81 en 85 zijn vanaf maandag 28 december definitief gesloten. Smedenstraat 280 is definitief gesloten na 31 december.

Waar kunt u van 28 tot en met 31 december terecht?

Schalkhaar en Bathmen: alle producten van Publiekszaken dienstverlening, zoals paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en aangifte geboorte. Alleen op afspraak. Let op: op 28 december zijn spoedaanvragen niet mogelijk. Tot en met 31 december zijn afschriften van akten (zoals een afschrift van uw geboorteakte) geen klaar-terwijl-u-wacht product. U kunt in die periode gewoon uw aanvraag doen, de akte wordt per post thuisgestuurd.

Geboorteloket Deventer Ziekenhuis: aangifte geboorte (alleen op afspraak).

Smedenstraat 280: overige dienstverlening, zoals een parkeervergunning, financële ondersteuning en vragen over huishoudelijke hulp.

Bellen met gemeente tijdens verhuizing?

Op maandag 28 en dinsdag 29 december is de gemeente Deventer telefonisch bereikbaar via een bandje. Als u 14 0570 belt, hoort u een bandje met daarop de belangrijkste telefoonnummers.

Tip: als uw vraag kan wachten, belt u dan later. Vanaf 30 december om 08.00 uur zijn we weer telefonisch bereikbaar.

Nieuwe openingstijden 2016

Vanaf 4 januari 2016 heeft gemeente Deventer ruimere openingstijden. Het publieksplein (balies) in het stadhuis is open op:

  • maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur
  • donderdagavond tot 20.00 uur

Voor meer informatie zie http://www.deventer.nl/degemeenteverhuist

 

Permalink voor ingesloten afbeelding