Deventer- De bestuurder van een grijze Kia is vrijdagavond rond 20:15 uur betrokken geraakt bij een aanrijding met materiële schade op de Holterweg, op het beruchte kruispunt ‘de Knoop’.

De bestuurder stond te wachten voor de verkeerslichten voor linksaf, richting het industrieterrein Kloosterlanden. Op een gegeven moment kreeg de bestuurder van de grijze Kia die voor linksaf gesorteerd had groen licht, waarna de bestuurder het kruispunt is gaan oprijden. Kort erna kwam een bestuurder vanuit de rijrichting Deventer centrum met hoge snelheid over de vrije linkerbaan aangereden en reed ook het kruispunt op. Hierna volgde een aanrijding tussen de grijze kia en het andere voertuig.

Verklaring bestuurder
Volgens de bestuurder van de grijze kia is het andere voertuig door rood gereden, aangezien het verkeer op de andere rijbaan voor rechtdoor richting Colmschate stil stond en geen aanstalten maakten om het kruispunt op te rijden. De bestuurder van het andere voertuig heeft verklaard dat hij ook groen had.

Getuigen
Beide partijen hebben contact met elkaar gehad en hebben de schadepapieren ingevuld. Echter is de bestuurder van de grijze Kia op zoek naar getuigen, aangezien beide partijen verklaren dat het verkeerslicht op groen was. Rond het tijdstip van 20:15 uur stonden er meerdere voertuigen te wachten op het kruispunt. De bestuurder van de grijze Kia is specifiek op zoek naar de bestuurders die in de rijrichting Colmschate vanuit Deventer Centrum stonden te wachten en bestuurders die in de rijrichting Deventer Centrum vanuit Colmschate stonden te wachten.

Informatie
Heeft u informatie die van belang kan zijn voor de afhandeling van dit ongeval? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u dan in contact brengen met de bestuurder van de grijze Kia.