Wijhe – Dinsdagavond 11 maart 2014 vond er een gewapende woningoveral plaats aan de Dijk te Wijhe. Bij de overval raakten de twee mannelijke bewoners ernstig gewond. De politie heeft een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgestart en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er een overval had plaatsgevonden op twee 85-jarige bewoners van een woning aan de Dijk. Twee onbekende mannen bedreigden de bewoners met een vuurwapen en eisten onder meer geld van de slachtoffers. Het is onbekend hoe de overvallers zijn binnengekomen. De twee slachtoffers werden ernstig mishandeld door de overvallers. Beide mannen zijn met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk wat er exact is gebeurd en wat er buit gemaakt is. De politie doet uitgebreid onderzoek.

Getuigenoproep

De politie is nog op zoek naar getuigen. Er is geen signalement bekend van de twee overvallers. Heeft u rond het tijdstip van de overval bij of in de omgeving van de Dijk of op de Loswal iets gezien? Heeft u misschien twee mannen gezien in die omgeving? Of hebt u waardevolle informatie voor het onderzoek? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.