Deventer – Speciaal voor alle jeugdige Go Ahead Eagles-fans organiseert Go Ahead Eagles op woensdagmiddag 29 juli een geweldig event: de Go Kidsdag! Van 13:30 uur tot 18:00 staat het event op het Boreelplein in Deventer bol van de activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Go Ahead Eagles Voetbalcircuit? Of van een spetterende Talentenjacht? Uiteraard zijn alle spelers en stafleden aanwezig voor handtekeningen en foto’s!

 

Let wel: de Go Kidsdag is speciaal voor jeugdige fans, die uiteraard wel mogen worden vergezeld door een ouder/familielid. De Go Kidsdag is echter niet de vervanger van de Open Dag, die door de vernieuwbouw van het stadion dit jaar niet door kan gaan. Voor de Open Dag wordt nog gekeken naar een alternatief.

 

Het programma van de Go Kidsdag:
13.30 uur Aftrap Go Ahead Eagles Go Kidsdag
14.00 uur Spelerspresentatie selectie Go Ahead Eagles
14.30 uur Go Ahead Eagles Voetbalcircuit
15.00 uur Go Ahead Eagles Talentenjacht
16.00 uur Prijsuitreiking Go Ahead Eagles Talentenjacht
18.00 uur Afsluiting Go Ahead Eagles Go Kidsdag

 

Go Ahead Eagles Talentenjacht
Kan jij een mooie truc met een voetbal? Laat deze dan zien tijdens de Talentenjacht. Een professionele jury, bestaande uit spelers van Go Ahead Eagles, beoordeelt alle talenten! Opgeven kan op de dag zelf! Uiteraard is er voor de winnaar een mooie prijs!

 

Go Ahead Eagles Voetbalcircuit
Het Voetbalcircuit start om 14.30 uur. Kinderen kunnen hier de hele middag allerlei voetbalonderdelen doorlopen. Kortom: neem je sportschoenen mee!

2284931