Deventer-Het Grootste Kennisfestival van Nederland dat op 25 mei onder andere door BINDJE uit Diepenveen samen met de Regio Academy georganiseerd wordt in het Havenkwartier van Deventer is uitverkocht. De organisatie laat weten dat alle kaarten sinds afgelopen dinsdag verkocht zijn. Het evenement wordt voor de eerste keer gehouden en kent een indrukwekkende line-up. Het festival combineert lezingen van internationale en nationale topsprekers met workshops, muziek en lekker eten en drinken.

De combinatie van een congres met bekende sprekers met de sfeer van een muziekfestival is uniek. Bekende namen die acte de présence geven zijn onder andere Joris Luyendijk, die vorig jaar de meest verkopende boekenschrijver van Nederland was en Paul de Munnik die voor het eerst solo op tour is. In totaal treden meer dan 30 sprekers en 8 bands op. Er zijn vijf verschillende podia. Er is ook ruimte voor theater. Zo speelt Lucas de Man zijn laatste voorstelling.

De Regio Academy is een initiatief van Rudie Jansman, Jaap Hof en Kornelis Wetsema. Eerstgenoemde is ook eigenaar van BINDJE, dat zich richt op het organiseren van allerlei soorten bijeenkomsten rond duurzaam veranderen en zinvol leiderschap. Voor de programmering van het festival is nauw samengewerkt met de Provincie Overijssel en Managementboek. Tijdens het festival zal BNR Nieuwsradio een uitzending verzorgen.

Via de website www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl kunnen geïnteresseerden zich nog op een wachtlijst laten zetten. Ook is het mogelijk grote delen van het festival via de livestream te bekijken op het platform www.jijenoverijssel.nl. Gelukkigen met een kaart wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen of een parkeerkaart op de website aan te schaffen. Parkeren rond het festivalterrein is namelijk niet mogelijk.

KennisFestival_uitverkocht