APELDOORN/DEVENTER – Herwers Nissan, onderdeel van de Herwers Groep, gaat haar activiteiten als Nissan dealer verder uitbreiden met Nissan vestigingen in Apeldoorn en Deventer.

Herwers is al jaren Nissan dealer met vestigingen in Hengelo (Gld.) en Zevenaar en een Erkend Service punt in Doetinchem. Herwers was al geruime tijd met Nissan Nederland in gesprek over uitbreiding van het dealerschap.
Door recente ontwikkelingen is dit in een stroomversnelling gekomen.

Herwers zal haar activiteiten als Nissan dealer gaan ontplooien vanuit de panden waar zij ook reeds als Hyundai dealer actief zijn (aan de Laan van de Dierenriem in Apeldoorn en de Solingenstraat in Deventer red.).

De komende periode zullen deze panden aangepast en ingericht gaan worden zodat  beide merken volledig tot hun recht komen. De officiële start van Herwers Nissan in Apeldoorn en Deventer zal op zeer korte termijn plaatsvinden. Door de jarenlange ervaring van Herwers met het  merk Nissan kunnen klanten per direct terecht voor vragen, onderhoud en de aankoop van een  nieuwe of gebruikte Nissan!

Jos Herwers is verheugd met de uitbreiding van het Nissan dealerschap. “Het klantgedrag veranderd en daarmee ook het dealerlandschap. Wij zijn jaren geleden al begonnen met het inspelen op de veranderende markt door ons gebied te optimaliseren. Met het verkrijgen van het Nissan dealerschap in Apeldoorn en Deventer zetten wij nu een grote stap voorwaarts en breiden wij ons Nissan gebied flink uit.”

De Herwers Groep is een dealerorganisatie met 7 vestigingen in het oosten van Nederland. Naast het dealerschap van Hyundai en Nissan zij zijn ook dealer van de merken Dacia, Mitsubishi en Renault.

Met alle merken scoort Herwers al jaren heel goed op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid.

Daardoor zijn zij winnaar van de Nissan Global Award, Hyundai Excellent dealer en al 4 jaar op rij Renault dealer van het jaar. Herwers heeft vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo Gld., Neede, Zevenaar en Zutphen. In totaal werken bij Herwers 160 medewerkers.