Deventer- Make a Wish Nederland en Het Goed Deventer werken samen. Donderdag 16 juli vanaf 14:00 uur opent het kringloopwarenhuis aan de Harderwijkerstraat 25 een shop met kunstwerken van Wouter Wally.

Van de kunstenaar Wouter Wally uit Zutphen kreeg Make-a-Wish Nederland een aantal kunstwerken geheel gratis voor de verkoop. Wouter Wally maakt conceptuele kunst. Hij haalt dagelijkse dingen/bezigheden/mensen uit hun context en plaatst ze in een ander perspectief. De kunstwerken zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Kunst met een knipoog.Deze kunstwerken zijn door Make a Wish in dank aanvaard.

Vestigingsleider Raimon Strijdveen van Het Goed in Deventer is bereid gevonden om deze in zijn vestiging voor hen te verkopen. Het Goed Deventer is een van de grootste kringloopwinkels in de regio. Al 19 jaar is de missie van Het Goed ‘werk maken van hergebruik’. Duurzaamheid en Het Goed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Z
owel producenten als consumenten van herbruikbare goederen maken dit mogelijk. Het resultaat is een betere leefomgeving en meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Saskia van Veen, fondsenwerver bij Make A Wish Nederland, is druk bezig geweest om een leuke stand met kunstwerken van Wouter Wally op te zetten in de vestiging van Het Goed. Saskia doet dit geheel vrijwillig. Alles om een onvergetelijke dag voor zieke kinderen te kunnen bezorgen.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen

U vind de stand bij binnenkomst rechts bij het servies tegen de muur.
Bij de kassa staan 2 giftboxen. Hier kunt u een kleine donatie achterlaten.

© CentraalDeventer 2015, op dit artikel rust copyright.