Deventer – Vanmiddag waren er Hollandse hits op de zomerkermis met o.a. Joey Kramer, Jaman, Diego Holzken, Björna Swertz en vele anderen!

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied konden vanmiddag hun hart ophalen omdat er een keur aan vaderlandse artiesten het podium op kwamen. Op het Grote Kerkhof konden fans meezingen met onder andere Diego Holzken, Björna Swertz en natuurlijk de ras-Deventenaren Joey Kramer en Jaman.

Joey Kramer zingt al sinds zijn 16e en zoals zijn fans inmiddels wel weten, is André Hazes zijn grote inspiratiebron. Ook Jaman staat al sinds zijn vroege jeugd op het podium en hij heeft met nummers als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en Spoken Bestaan al vele hits op zijn naam staan. De echte fans hebben hem natuurlijk afgelopen zomer ook gehoord toen hij een optreden gaf op het Grote Kerkhof. Hij zei toen zelf een dag voor het optreden: “Ik moet daar op het Grote Kerkhof waarschijnlijk mijn tranen wegslikken. Optreden in mijn stad, voor mijn mensen, dat is nogal wat.

Hieronder een fotoreportage van R. Van Dommelen.