Diepenveen- Duurzaam Diepenveen en de Deventer Energie Coöperatie organiseren op dinsdagavond 29 oktober aanstaande een informatieavond over aardgasloos wonen. Een energieadviseur zal tijdens een korte presentatie ingaan op de vraag hoe je in je woning over kunt schakelen naar aardgasloos wonen en wat daar allemaal bij komt kijken. Vervolgens zal er veel gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Hoe kom ik van het aardgas af

In de media wordt druk besproken dat we met zijn allen ‘van het gas af’ moeten. Het gebruik van aardgas is belastend voor het milieu en het levert fossiele CO2 uitstoot op, de grote veroorzaker van ongewenste klimaatverandering. Maar hoe maak je de omslag naar een huis dat je zonder aardgas of andere fossiele brandstoffen van warmte en warm water voorziet? Wat komt daar allemaal bij kijken?

Interesse? Meld je aan

Wil je meer weten over hoe je stappen kunt zetten naar aardgasloos wonen? Kom dan naar de informatieavond en mail de Deventer Energie Coöperatie voorafgaand je vragen. Voor meer informatie en opgave, ga naar www.deventerenergie.nl.

Dinsdagavond 29 oktober 2019
Kulturhus Diepenveen
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Toegang is gratis en voor iedereen die interesse heeft toegankelijk. In verband met organisatorische zaken verzoeken wij u het aanmeldformulier in te vullen op www.deventerenergie.nl