Deventer- Als gevolg van de veranderingen in de zorg moeten hulpmiddelen tegenwoordig veelal zelf aangeschaft worden, zoals bijvoorbeeld een rollator. Maar wat als deze rollator gebreken gaat vertonen?

De Wijkwinkel organiseert in samenwerking met de Rollatordokter een aantal inloopspreekuren. Tijdens deze inloopspreekuren controleert de Rollatordokter gratis uw rollator, geeft advies en voert kleine handelingen uit zoals het op spanning brengen van de remkabels, het aandraaien van losse schroeven, etcetera.

Het eerstkomende inloopspreekuur vindt plaats op donderdag 5 maart in de Wijkwinkel Zandweerd in st. Jurrien; de volgende staat gepland op woensdag 25 maart in Wijkwinkel Lettele.

Reparaties

Als bij de controle blijkt dat een grotere reparatie nodig is, zoals het vervangen van de remkabels of andere onderdelen, worden er wel kosten in rekening gebracht. Dit wordt echter altijd eerst met u besproken. Als het rustig is op het inloopspreekuur wordt uw hulpmiddel direct gerepareerd, anders wordt een afspraak gemaakt om uw rollator te repareren. Dit brengt geen extra kosten met zich mee.

Praktische informatie

donderdag 5 maart 2015, 9.00-11.00 uur

Wijkwinkel Zandweerd | PC Hooftlaan 97 Deventer

Toegang gratis

Voor de redactie, niet voor publicatie: Meer informatie kunt u krijgen bij Bernadet Kolkman, informatiespecialist Wijkwinkel, tel. 0570-675704, bkolkman@obdeventer.nl