Colmschate – Lijkt het u leuk om iets te gaan doen of ergens naar toe te gaan, maar niet in uw eentje? Wilt u vaker de deur uit, maar u weet niet wat er waar te doen is in uw omgeving? Of uw talenten meer gaan gebruiken? En woont u in Colmschate of de Vijfhoek? Dan bent u van harte welkom op de eerste Interessemarkt van Colmschate op dinsdagmiddag 14 november in gemeenschapshuis de Kuip. Daar kunt u anderen tegenkomen met dezelfde interesses. En tal van organisaties, verenigingen en clubs die nog uitbreiding zoeken. Of helpende handen. Of waar u gewoon welkom bent.

De Interessemarkt start om 14 uur. Na een warm welkom krijgen bezoekers een kop koffie of thee aangeboden. Daarop volgt de opening door de opbouwwerkers Britt van Rozendaal en Karin Voortman. Vervolgens stellen de organisaties en clubs zich heel kort op een ludieke manier voor en lopen naar hun tafel. Dat is het startsein en is iedereen vrij om rond te lopen en met elkaar in gesprek te gaan.

Want dat is het grote voordeel van deze opzet. Het directe contact met de mensen die achter een organisatie zitten. Het proeven van de sfeer die een club uitstraalt. Of de gezelligheid van het klussen- of tuinteam dat zich inzet voor de wijk. Naast de tafels met de organisaties en verenigingen komt ook een Ontmoetingstafel. Wie op zoek is naar nieuwe contacten om samen iets te ondernemen, kan daar terecht. Rond 16 uur wordt de middag afgesloten met een kort muzikaal optreden.

De organisatie van de Interessemarkt is in handen van de Voor Elkaar-teams Colmschate Zuid en Colmschate Noord en de Vijfhoek met enthousiaste medewerking van een groep HBO-V studenten.

Meer informatie via Karin Voortman (06 – 39 38 03 81) of Britt van Rozendaal (06 – 19 76 39 95).

 

De Kuip

U vindt De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via www.de-kuip.nl/agenda/.