Deventer/Rijssen – De kaakchirurgen van het Deventer Ziekenhuis werken vanaf november ook 2 dagen in het Medisch Centrum Rijssen.

De artsen komen met een volledige behandelruimte naar Rijssen. Dat betekent dat zij er niet alleen spreekuur houden, maar ook alle onderzoeken en ingrepen doen die nu in Deventer worden gedaan. Het gaat dan ondermeer om het trekken van verstandskiezen, het plaatsen van implantaten, de behandeling van wortelresten, mondslijmvliesafwijkingen, etc.

kaakchirurgen.jpg
De kaakchirurgen betrekken de ruimten in het souterrain, dat momenteel wordt verbouwd. Naast een behandelstoel en implantologische unit komt er ook een röntgentoestel voor diagnostiek. De kaakchirurgen zijn verheugd dat zij voortaan patiënten uit Oost Nederland dichtbij kunnen helpen. ‘’We zien nu al veel mensen uit de regio Rijssen, Holten, Goor en Almelo. Ook verwijzen veel tandartsen hun patiënten naar ons. Straks kunnen we die zorg mooi dichtbij aanbieden en bespaart het de patiënt een reis naar Deventer’’.

De 1e werkdag voor Kaakchirurgie in Rijssen is op 3 november. Het maken van een afspraak gaat wel via Deventer (0570) 53 50 75.