Deventer – Natuurlijk is er dit jaar in het Winkelhart van Colmschate weer een Zwarte Pieten Festival. Dit jaar is dat festival op zondag 29 november en het zit bomvol zwarte pieten, het grote podiumfeest, de trein en natuurlijk het populaire ‘eten met de pieten’.

Voor dat smulfestijn wordt weer een enorme tent op het winkelcentrum geplaatst die wordt omgetoverd tot grote eetzaal. Kindjes mogen komen eten, drinken en feestvieren met de aanwezige zwarte pieten. Super leuk en een super groot feest!
Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Koop vooraf een kaartje à € 1,00 bij slager Vrielink, Gall & Gall of bij de informatiebalie van de Jumbo. Elk heel uur is er een sessie, dus als je er vlot bij bent heb je nog keuze uit meerdere tijdstippen.
  • Kom met je kindje naar het zwarte pieten festival en ga op het opgegeven tijdstip naar de grote tent. Daar staan de zwarte pieten je al op te wachten! Ouders of begeleiders mogen gratis mee naar binnen natuurlijk (maximaal 2).
  • Jouw kind krijgt een pakketje met allemaal lekkere dingen natuurlijk ook iets te drinken. Er mag een plekje worden gezocht in de ‘eetzaal’ en dan kan het smikkelen beginnen!
  • De zwarte pieten lopen rustig rond totdat de meeste kindjes het eten op hebben. Dan zet de muziekpiet het geluid op VOL en barst het feest los! Dansen, springen, zingen… alles mag, als het maar leuk is! Een superfeestje dus!
  • Na 45 minuten zit het er helaas al weer op. Moe maar voldoen stromen de kinderen weer naar buiten om in de pietentrein te stappen of om te gaan genieten van de spelletjes en muziek op het grote podium!

Een kaartje kost: € 1,00.
Wanneer: verkoop start op 14 november. Het feest zelf is op 29 november.
Verkrijgbaar bij: Slager Vrielink, Gall & Gall en bij Jumbo (informatiebalie).
Keuze uit meerdere tijdstippen: 11.00 / 12.00 / 13.00 / 14.00 etc.