Deventer- Woensdag 30 maart is het Kindermiddag en brengen de Minions van 14 uur tot 15 uur een bezoek aan de Paaskermis. Natuurlijk is clown Desalles ook weer van de partij. Met zijn lolbroek en grapjas is hij een vrolijke verschijning. Kinderen kunnen zich ook gratis laten schminken.

Prijsuitreiking puzzeltocht

Aan het eind van de kindermiddag worden de winnaars van de puzzeltocht bekend gemaakt. Heb jij de letters gevonden en de zin geraden kun je de oplossing uiterlijk woensdag 30 maart voor 14.30 uur inleveren bij de oliebollenkraam of mailen naar kermis@deventer.nl. Om 16 uur wordt er in de tent bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de waanzinnig leuke prijzen. De 1e prijs is een nieuwe kinderfiets uit te zoeken bij Bos tweewielers, de 2e prijs is een leuk spellen pakket aangeboden door Koning Willem, de 3e, 4e en 5e prijs zijn bioscoopkaarten.

Openingstijden

De kermis is iedere dag (behalve dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op 2e Paasdag is de kermis van 12.00 uur tot 23.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend.

Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties! (*Op Eurodag zijn niet alle bonnen geldig).