Colmschate – Nu Koningsdag weer fysiek gevierd kan worden na 2 jaar niet, organiseert het jubilerende Gemeenschapshuis De Kuip een kleedjesmarkt. De kleedjesmarkt wordt gehouden op het evenemententerrein naast De Kuip.

Na twee jaar corona pakt het projectteam van 50 jaar De Kuip Koningsdag in Colmschate weer op. Er wordt weer een traditionele kleedjesmarkt georganiseerd. Deelname aan de kleedjesmarkt is gratis. Dus ruim nu alvast uw zolder op en verkoop de spullen op 27 april. De kleedjesmarkt is voor jong en oud. Vooraf aanmelden voor deelname aan de kleedjesmarkt is niet nodig.

Daarnaast is er ook een demonstratie en karaoke van Musical & Theaterschool La TalenTia en is er live muziek van De Deurbloazers Deventer op het terras van De Kuip. De Kuip verzorgt hier ook de horeca voor een verfrissend drankje. Ook zijn er Oud Hollandse spellen te doen en is WijDeventer Colmschate Zuid ook aanwezig.

De kleedjesmarkt is van 10 – 14 uur. Het terrein is vanaf 8 uur geopend voor deelnemers. U vindt het reglement van de kleedjesmarkt en meer informatie op 50jaar.de-kuip.nl/koningsdag/. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).