Deventer- Koningsnacht Deventer gaat helaas niet door. Organisator DB Label meldt dit op Facebook.
Het feest zou plaatsvinden op het Verlaagde Wellepad. Helaas is de waterstand van de IJssel de afgelopen dagen zo hard gestegen dat het feest geen doorgang kan vinden.

Hieronder het bericht van DB Label:


Lieve mensen, helaas moeten wij via deze weg mededelen dat Koningsnacht Deventer dit jaar niet kan plaatsvinden aan het verlaagde Welle pad, vanwege het hoge IJssel water. In goed overleg met de gemeente Deventer hebben we dit besluit genomen, wij willen de gemeente bedanken voor het actief meedenken smile-emoticon Overigens geen gemakkelijke beslissing voor ons, want dit is de eerste keer in 7 jaar dat wij een event moeten annuleren, maar veiligheid staat bij ons altijd voorop en wij wilden niet tot de laatste dag wachten met het annuleren. Bovendien zou de opbouw vandaag al plaats vinden aan de Welle en dat kan door de waterstand nu niet. Een andere locatie is voor ons geen optie, want de Welle is wat ons kleine festival aan de IJssel uniek maakt, door de combinatie van water en de skyline van Deventer.

Uiteraard organiseren we in 2017 gewoon weer een Koningsnacht Deventer met een grote tent op het verlaagde Welle pad (dit FB event blijft online staan), en hebben we voor dinsdag koningsnacht een deel van het outdoor programma verplaatst naar indoor; Zo bouwen we DORST om tot een club, met een dikke line-up en een extra geluidssysteem, waar we nu om 20.00 uur de deuren zullen openen. Kom vroeg, want al onze indoor events zijn voorgaande jaren vroegtijdig uitverkocht geweest.

Tevens kunnen wij muzikaal vermelden dat wij als onderdeel van hetDeventer Stadsfestival (20 augustus in het plantsoen) de ‘Dance Stage’ mogen programmeren (i.s.m de heren van GIOCATORI) eerste bevestigde namen zijn Feestdjruud, Lil Kleine en natuurlijk Giocatori zelf (nog veel meer namen volgen).
Wij wensen iedereen voor nu alvast een fijne (en hopelijk droge) Koningsdag en willen al onze partners/promoters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun/inzet.

Wij zien jullie dinsdag om 20.00 uur in DORST voor een droog feestje wink-emoticon

x

Organisatie Koningsnacht Deventer
(Welle Village/DB Label)