Deventer- Koninklijke Auping is official partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Vandaag hebben Auping CEO Aart Roos en KNHB directeur Erik Gerritsen op de nieuwe centrale productie- en kantoorlocatie van Auping op sportieve wijze de samenwerking bezegeld.

Erik Gerritsen: “Wij zijn trots op de komst van Auping als official partner van de KNHB. Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Dit is voor iedereen van belang, maar zeker voor sporters die zowel mentaal als fysiek een topprestatie leveren op het veld. Het partnership brengt het belang van goed slapen onder de aandacht van 250.000 sporters en nog veel meer hockeyfans.”

Aart Roos: “Slapen en scoren gaan hand in hand. Een goede nachtrust zorgt voor een energieke dag, zodat je een topprestatie kunt leveren op het veld en daarbuiten. Auping en de KNHB gaan beide al ruim 115 jaar voor goud en vullen elkaar daar perfect in aan. Wij zetten onze expertise op het gebied van slapen dan ook graag in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de KNHB.”

Koninklijke Auping official partner KNHB