Deventer – Wijhe – De twee kringloopwinkels van Het Goed in Deventer en Wijhe gaan samenwerken. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars personeel en expertise. Doel van de samenwerking is het versterken van beide kringloopwinkels.

Johanna van Zwieten, eerder werkzaam bij de vestiging in Deventer, is inmiddels filiaalleider in Wijhe. De winkel heeft een oppervlakte van 1000m2 en is gemaakt conform het nieuwe landelijke concept van Het Goed. Kenmerkend aan dit concept is de ruim opgezette en sfeervolle winkelinrichting. Het adres van de vestiging is Handelsweg 23 in Wijhe.

Zaterdag 3 oktober is het Nationale Kringloopdag.

De vestigingen in Deventer en Wijhe hebben leuke activiteiten gepland.

In Deventer worden workshops sieraden maken georganiseerd. Ook kan men lampenkappen pimpen. Tevens is er een verloting. Voor 1 euro kan men een lot kopen. De prijzen bestaan uit tegoedbonnen variërend in waarde van 25 tot 50 euro. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Stichting Make a Wish Nederland.

In de Deventer vestiging wordt tijdens de Nationale Kringloopdag op verschillende momenten modeshows gehouden.
Hier worden de laatste modetrends voor de komende winter geshowd.

In de vestiging van Deventer is er live muziek aanwezig. Ook het Repaircafe is geopend. Hier kunt u apparaten welke niet meer werken laten repareren. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Bij de springkussen is iemand aanwezig die een oogje in ´t zeil houdt.

In Wijhe worden workshops meubels pimpen georganiseerd. Ook hier is live muziek aanwezig. In Wijhe wordt goed voor de inwendige mens gezorgd. U kunt o.a. gratis koffie met cake krijgen.

Samenwerking Het Goed Deventer