Deventer-Wat doet alcohol met je als je drinkt? En hoe erg is het om een biertje te drinken als je 15 bent? Om jongeren en hun ouders antwoord te geven op deze vragen, organiseren Tactus en gemeente Deventer een kroegentocht in de Deventer binnenstad.

Bij de kroegentocht krijgen deelnemers, naast de informatie over alcohol, ook een indruk van het uitgaansleven. Elke deelnemende kroeg serveert een alcoholvrije cocktail, terwijl een medewerker iets vertelt over het uitgaansleven en het beleid rond alcohol en jongeren.

Ouders zijn met hun kinderen welkom op woensdag 24 september. De kroegentocht start om 18.45 uur bij Het Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9 te Deventer. Tijdens de kroegentocht is er een theatervoorstelling en een lezing van een kinderarts.

Meedoen?

Wilt u meedoen? Stuur dan voor 15 september 2014 een e-mail naar Marjo van Dalen. Vermeld uw naam, de school van uw kind en geef aan met hoeveel jongeren en volwassenen u komt. Het is alleen mogelijk om deel te nemen samen met uw kind(eren). Er is een beperkt aantal plaatsen, deelname is gratis.