Deventer- In basisschool De Vijf-er wordt vandaag het startsein gegeven voor de verkoop van 10 bouwkavels in De Vijfhoek. Het is de laatste bouwgrond die in de Deventer nieuwbouwwijk op de markt komt.

Thumbnail

De afgelopen jaren is hard gebouwd aan het laatste stukje van De Vijfhoek: de zogeheten Vijfde Hoek. Dit wijkdeel bestaat deels uit projectbouw en deels uit woningen die in particulier opdrachtgeverschap worden gebouwd. De laatste 10 bouwkavels zijn ook bestemd voor verkoop aan particulieren. Zij kunnen hier een vrijstaande woning (laten) bouwen.

Startbijeenkomst

De start van de kavelverkoop vindt plaats in basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310, tussen 15.30-17.00 uur. Verkopend makelaar ten Hag Makelaars is aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Afbouw van de wijk

De verwachting is dat De Vijfde Hoek de komende paar jaar helemaal afgebouwd wordt. Begin 2020 verrijst de laatste projectbouw langs de Johannes Broekhuijsenstraat. Het gaat om 13 energiezuinige rijwoningen. Bij de bouw wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van circulair en biobased materiaal. Na dit project rest alleen nog de bouw van de woningen op de particuliere kavels.